REGLAMENT

Edat mínima

L'edat mínima de participació al circuit llarg és de 16 anys. El circuit curt està obert a totes les edats (a partir de 12 anys), tot i que només optaran a pòdium els infants amb edats compreses entre els 12 i 15 anys.

Participació infants

Els menors d'edat hauran d'omplir i signar l'autorització proporcionada per l'organització (per les inscripcions on-line l'autorització s'haurà de presentar en el moment de la recollida de dorsal).

Abandó

En cas d'abandonament o qualsevol altre incident, s'ha d'avisar al control més proper o als membres de l'organització. Tel. +376 342534 - +34 637425841.

Modificacions

L'organització es reserva el dret de modificar el reglament, els horaris i recorreguts.

Material

Es recomana portar calçat adequat, protecció solar, impermeable, ulleres, gorra, roba d'abric, beguda i menjar energètic. La utilització del paravent és obligatòria. Amb la finalitat de reduïr l'impacte mediambiental, l'organització no proporcionarà gots als avituallaments. Amb aquesta finalitat, donarà l'opció de compra d'un got desplegable i reutilitzable per tots els aprticipants que no disposin de recipients propis.

Puntuable

Prova puntuable pels següents circuits i categories:
Circuit Fer: Circuit llarg: Màster 1963 o anteriors, Veterà 1973-1964, Sènior 1995-1974, Júnior 1998-1996 i Circuit curt: Xics 1999.

Coneixements tècnics i físics

Els participants han de tenir els coneixements tècnics i les facultats físiques adequades a les característiques del recorregut.

Medi ambient

Cal ser respectuós envers el medi ambient.

Ajut al participant

Cal ajudar a qualsevol altre participant que es pugui trobar accidentat i ho ha de comunicar al control més proper.

Anul·lació

L'organització reserva el dret de modificar o anul·lar la caminada en cas de condicions meteorològiques adverses.

Acceptació reglament

En inscriure's s'accepta el reglament de la Travessa.

Els 100 primers inscrits gaudiran
d'un tast de formatges a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell.

MÉS INFORMACIÓ